Verantwoording

Stichting VakantieKind kan rekenen op veel steun. Wij zijn daar enorm blij mee en dankbaar voor. Deze steun uit zich in bijvoorbeeld een tent die iemand over heeft en aan ons geeft voor JeugdCamping of kleding die te klein is geworden maar waar wij onze reservebak mee kunnen aanvullen.

Gelukkig mogen we ook rekenen op veel giften en donaties. Elke gift of donatie, groot of klein, is voor ons erg waardevol. Door deze bijdragen kunnen we doen wat we doen. Door deze bijdragen is het voor ons mogelijk om een ontzettend lage bijdrage  te vragen, is het mogelijk voor ouders om hun kind op vakantie te laten gaan. Ook blijkt maar weer dat niet alleen wij maar zowel particulieren als fondsen het werk wat doen belangrijk vinden.

De bedragen die we mogen ontvangen, besteden we zo effectief mogelijk om kinderen en jongeren die het moeilijk hebben te laten geniet van een week vakantie. Ons doel is dat deze groep na de zomer ook een vakantieverhaal kan vertellen op school. Even een week kon genieten van ‘kind’ zijn en de problemen die er zijn kon vergeten. Nieuwe vrienden kon ontmoeten en mooie herinneringen kon maken.

Bij alles wat doen denken we daarover na. Wat draagt dit bij om bovenstaande te bereiken. Hoe we dit precies doen? Dat is allemaal na te lezen in ons beleidsplan en de jaarverslagen.

 

VakantieKind is een stichting. Het RSIN nummer is: 816784644.
Contact met Vakantie kan via telefoon of whatsapp: 06-10203309 of e-mail: info@vakantiekind.nl.