JongerenHike

Rugzak op, schoenen aan en gáán! Ieder jaar ontdekt de groep van de ‘JongerenHike’ al wandelend een ander deel van Nederland. Houd je van een uitdaging en niet van stilzitten? Ga dan mee op pad tijdens deze veelzijdige en onvergetelijk trip!
Tijdens deze week gaan we flink wat kilometers afleggen: niet alleen ter voet, maar ook met behulp van andere vervoersmiddelen die we op onze weg tegenkomen!
Misschien een stukje op de fiets, met de trein of over het water. Tijdens deze week is het niet alleen de uitdaging om van A naar B te komen, maar zullen we onze tocht ook afwisselen met onverwachte, spannende en uitdagende activiteiten! We slapen in tenten. De leiding kookt maar vindt het heel tof als je wilt helpen. Natuurlijk is er ook tijd om gezellig met elkaar te kletsen, lekker te voetballen of even heerlijk lui in de zon te liggen.

We zijn met maximaal 19 personen, dit is inclusief 4 leiding.

Maak je trouwens geen zorgen, want je hoeft echt geen topsporter te zijn om deze week succesvol te volbrengen. Wel ben je een beetje sportief en heb je een hoop doorzettingsvermogen.

Dus: ga ook JIJ de uitdaging aan?

Als je je inschrijft voor de JongerenHike, reserveren we direct een speciaal Hikepakket voor je. Dit pakket bestaat uit een professionele trekkersrugzak, lichtgewicht slaapzak en matje. Ook voor tenten en dergelijke wordt gezorgd.

Betalen en korting

Waar en wanneer is JongerenHike

De JongerenHike vindt ieder jaar plaats in een ander prachtig gebied van Nederland. Het start- en eindpunt is centraal gelegen in Nederland.

Waarheen we van daaruit reizen blijft voorlopig nog even een verrassing! Voorbeelden van waar we de afgelopen jaren zijn geweest zijn: Zeeland, Texel & Vlieland, Zuid Limburg en de omgeving van Nijmegen.

In 2023 wordt de JongerenHike georganiseerd van 13 tm 19 augustus.