Vakantieweken

Stichting VakantieKind organiseert vier verschillende soorten kinder- en jongerenvakanties, namelijk KinderDorp (7 – 11 jaar), TienerWoud (11 – 14 jaar), JeugdCamping (14 – 16 jaar) en de JongerenHike (14 – 17 jaar).

Misschien is één van onze toffe vakantieweken wel iets voor jou!

KinderDorp

7 tm 11 jaar

Met een grote groep leeftijdsgenoten ga je een fantastische week tegemoet. Je doet dan elke dag verschillende spelletjes en sportieve activiteiten! Wil je meer weten, ga dan snel naar de speciale KinderDorppagina!

TienerWoud

11 tm 14 jaar

Samen beleef je een avontuurlijke week op de camping. Er is een afwisselend programma waarbij je zelf activiteiten kunt ondernemen, maar er zijn ook gezellige spellen waarbij je nieuwe vrienden leert kennen. ‘s Avonds gaan we gezellig samen eten en liedjes zingen bij een kampvuur. Bij tienerwoud beleef je een onvergetelijke week vol uitdaging. Ga snel naar de speciale TienerWoudpagina voor meer informatie!

JeugdCamping

14 tm 16 jaar

Bij JeugdCamping ga je een week zelfstandig kamperen. Gezamenlijk, met een vriend of vriendin, gaan we er een gezellige week van maken. Met de groep gaan we veel ondernemen: actief fietsen, zwemmen, maar ook lekker luieren in de zon of lekker winkelen in de stad. Daarnaast organiseert de leiding tijdens deze week ook nog een aantal toffe activiteiten… Lijkt het je wat? Kijk dan snel op de speciale JeugdCampingpagina!

JongerenHike

14 tm 17 jaar

Rugzak op, schoenen aan en gáán! Tijdens deze week gaan we flink wat kilometers afleggen. Niet alleen ter voet, maar ook met behulp van andere vervoersmiddelen die we op onze weg tegenkomen! Als de avond valt, zullen we moeten kijken waar we de nacht kunnen doorbrengen. Lees hierover meer op de speciale JongerenHikepagina!