TienerWoud

Ben je KinderDorp ontgroeid, maar ben je er niet helemaal zeker van of je past op JeugdCamping? Dan is TienerWoud zeker DE plek voor jou.
Op TienerWoud wordt het voor jou met 24 andere tieners een te gekke week! Jullie kamperen op een mooi terrein in groepstenten. We starten en sluiten de dag altijd gezamenlijk, maar daarbinnen is er een mix van grote uitdagende groepspelen en uiteraard ook tijd voor jezelf. Speurtochten, een dropping, en het zwembad zijn onmisbare elementen van jouw vakantieweek! Chillen met je (nieuwe) vrienden hoort er natuurlijk ook bij.
Op TienerWoud ben je één keer samen met enkele groepsgenoten aan de beurt om voor het diner te zorgen voor de hele groep. Natuurlijk krijg je daar zo nodig hulp bij van de leiding.
Passen avontuur, samenwerken, uitdaging en zelfstandig activiteiten ondernemen op de camping bij jou? Houd je van gezelligheid bij het kampvuur, dan hopen we dat je je aanmeldt voor deze nieuwe vakantieweek.
Je kunt met je vriend(innen) komen, maar zeker ook alleen om tijdens deze week nieuwe vrienden te maken.
Er staat een team van vrijwilligers (acht personen) voor je klaar om samen met jou deze avontuurlijke week aan te gaan!

Betalen en korting

Waar en wanneer is TienerWoud

TienerWoud zet zijn tenten neer in de bossen bij Vierhouten op recreatiecentrum de Paasheuvel. De tenten staan op een terrein met een ruim speelveld en in nabijheid van douches en toiletten. In de omgeving is daarnaast heide en gras te vinden. Dit biedt voldoende mogelijkheden om spannende en leuke activiteiten te organiseren.

Recreatiecentrum De Paasheuvel
‘t Frusselt 30
8076 RE Vierhouten.
Tel: 0577-411336
Email: info@paasheuvelgroep.nl