Prijs

Voor alle vakanties die wij bieden brengen wij een minimale eigen bijdrage van € 5,00 per deelnemer voor een week in rekening. De rest van het geld wat wij nodig hebben krijgen we gelukkig van fondsen en donaties.

Geef bij het aanmelden aan dat u een tegemoetkoming wilt aanvragen. Vermeld daar ook wat uw situatie is (wat voor inkomen heeft u, zijn er schulden, afhankelijk van de voedselbank of andere informatie die belangrijk is.

Bent u in de gelegenheid om meer te betalen? Dan vinden we dat erg fijn, laat het ons weten.

Wat is er in begrepen in een week?

– KinderDorp

Tijdens een week Kinderdorp worden de accommodatie, maaltijden, verzorging en begeleiding door ons verzorgd. We adviseren een bedrag van € 2,50 voor zakgeld.

– TienerWoud

Tijdens een week TienerWoud worden de accommodatie, maaltijden, verzorging en begeleiding door ons verzorgd. We adviseren een bedrag van € 7,50 voor zakgeld.

– JeugdCamping

Tijdens een week JeugdCamping verzorg je je eigen eten en drinken. Je kampeert en slaapt in een van de kleine tentjes die op JeugdCamping staan bij aankomst. Je doet zelf boodschappen en kookt zelf. Er is een bedrag van € 45,00 beschikbaar voor het doen van de boodschappen. We adviseren om zelf een bedrag van € 10,00 mee te nemen voor zakgeld.

– JongerenHike

De prijs voor deze week is inclusief een compleet hikepakket (gebruik rugzak, slaapmat en slaapzak). en alle kosten voor het eten, activiteiten en de overnachtingen. We adviseren een bedrag van € 10,00 voor zakgeld.

 

Let op: de zakgeld bedragen zijn de maximale bedragen. We vinden het belangrijk dat alle kinderen hetzelfde geld uit kunnen geven.

Instellingen:

Voor instellingen is het niet mogelijk om kortingen aan te vragen. Voor de zomerkampen gelden de volgende bijdragen:
KinderDorp – € 220,00
TienerWoud – € 225,00
JeugdCamping – € 225,00
JongerenHike – € 255,00

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via 0615903831 of door een email te sturen naar info@vakantiekind.nl.

De betaling:

Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 2 weken voor het begin van de vakantie te zijn voldaan. In termijnen betalen is mogelijk; mail hiervoor naar info@vakantiekind.nl. Indien het te betalen bedrag niet voor aanvang van de gereserveerde periode is voldaan, moet aan het begin van het kamp het bedrag contant betaald worden.

PGB:

Betaling via PGB is mogelijk voor zover het zorgkantoor dit toestaat. Hiervoor bent u als ouder / verzorger te allen tijde zelf verantwoordelijk. U dient hiervoor ook zelf de benodigde formulieren aan te leveren.

Annulering:

Annulering kan uitsluitend schriftelijk geschieden.
Bij annulering tot vijf weken voor aanvang van de gereserveerde periode ben je ons €10,00 verschuldigd wegens gemaakte kosten. Bij annulering binnen vijf weken voor aanvang van de gereserveerde periode ben je ons €35,00 schuldig wegens gemaakte kosten. Bij annulering binnen één week voor aanvang van de gereserveerde periode en/of het (on)aangekondigd niet verschijnen ben je gehouden de gehele kampprijs te voldoen.
Ook bij het eventueel verlaten van het kamp (om welke reden dan ook) blijft het kampgeld over alle gereserveerde perioden verschuldigd.
Stichting VakantieKind behoudt zich het recht voor tot één week voor aanvang van de geplande kampweken te annuleren bij onvoldoende deelname. Indien deze situatie zich voordoet wordt je daarvan onmiddellijk op de hoogte gesteld en zal reeds betaald kampgeld worden gerestitueerd.