JeugdCamping

Tijdens JeugdCamping kampeer je met maximaal 20 jongeren (13 tm 16 jaar) op een door ons gereserveerd terrein. Je bent dagdelen vrij om te doen wat je wilt: fietsen, zwemmen, sporten, luieren of andere uitstapjes maken. Verder ben je op je eigen kookkunsten aangewezen, want wat je eet moet je zelf klaar maken! Het aanwezige JeugdCamping-team (4 personen) wil je daar overigens best een handje bij helpen!
Tijdens deze vakantieweek zijn er allerlei activiteiten, iedere dag zeker wel 2. Hier doet iedereen aan mee. Tussendoor heb je tijd om zelf iets te ondernemen; boodschappen doen of lekker voetballen.
Natuurlijk zijn er wel een paar logische regels waar jij je aan moet houden zoals: alcohol en/of drugs zijn verboden en tussen 23:00 uur en 8:00 uur is iedereen op het kampeerterrein aanwezig. De overige regels krijg je aan het begin van je vakantieweek te horen.
Veel gezelligheid, lol maken en zonder je ouders op vakantie. Kortom, een onvergetelijke week zelfstandig kamperen onder toezicht!

Betalen en korting

Ik heb geen kampeerspullen

Dat is ook niet nodig. Bij aankomst staat er een tent voor je klaar. Je kunt alleen of samen (2 personen) een tent gebruiken. Het pakket bestaat uit: een tweepersoons tent en één of twee luchtbedden. Daarnaast kun je gebruik maken van een gasstel en pannen om mee te koken. Zelf neem je een slaapzak of dekbed mee.

Waar en wanneer is JeugdCamping

JeugdCamping wordt al jaren met veel succes opgebouwd op een groot grasveld op Recreatiecentrum de Paasheuvel in Vierhouten. Er is een ruim toiletgebouw in de buurt, een kampvuurplaats en voldoende ruimte voor een potje voetbal of volleybal. Daarnaast beschikken we over een groepstent, een opslagtent en tenten voor de leiding. Jij kampeert in je eigen tent.

Recreatiecentrum De Paasheuvel
‘t Frusselt 30
8076 RE Vierhouten.
Tel: 0577-411336
Email: info@paasheuvelgroep.nl