KinderDorp (7-13 jr)

Op KinderDorp is het altijd feest! Samen met maximaal 35 leeftijdsgenootjes doe je gedurende een hele week allerlei actieve, creatieve, maar vooral spannende activiteiten. Samen gaan we naar het bos, doen speurtochten op de heide, zingen liedjes bij het kampvuur en gaan lekker zwemmen.

Op het terrein hebben we de beschikking over een groepshuis, waar we samen eten, spelletjes doen en waar we kunnen schuilen als het slecht weer is. Verder kunnen we gebruik maken van een speelveld en van het bos en de hei, want het is het fijnst als we gewoon lekker buiten kunnen zijn!
Als we ’s avonds moe zijn gaan we douchen en daarna slaap je met maximaal 7 anderen in een gezellig huisje. De volgende dag staan er namelijk weer allerlei leuke nieuwe activiteiten op het programma!

Tijdens de week zijn er twee KookLeiding die zorgen voor heerlijke en gevarieerde maaltijden; de andere tien leidingleden zijn er gedurende de hele dag tijdens de activiteiten en het buiten spelen en met z’n allen doen we ons best om jou de gaafste week van het jaar bezorgen!
Een gezellige week vol met lol, wie wil dat nou niet?

Waar en wanneer is KinderDorp?

In 2017 wordt KinderDorp georganiseerd op twee verschillende locaties, namelijk op Recreatiecentrum De Paasheuvel in Vierhouten en op Camping De Woensberg in Huizen. Op beide locaties bestaat de accommodatie uit een groot groepsgebouw, een toiletgebouw en slaaphuisjes, omringd door een groot speelveld. In de omgeving van de campings is bos, heide en gras te vinden, die samen voldoende mogelijkheden bieden om spannende en leuke activiteiten te organiseren.

Recreatiecentrum De Paasheuvel
‘t Frusselt 30
8076 RE Vierhouten.
Tel: 0577-411336
Email: info@paasheuvelgroep.nl
Recreatieterrein De Woensberg
Woensbergweg 5
1272 JP Huizen
Tel: 035-5382481
E-mail: info@paasheuvelgroep.nl
foto.klein.Paasheuvel.google.maps foto.klein.Woensberg.google.maps

In totaal worden er vijf weken KinderDorp georganiseerd; drie op De Paasheuvel en twee op De Woensberg.

Week 1: 22 t/m 28 juli (Paasheuvel)
Week 2: 29 juli t/m 4 augustus (Paasheuvel & Woensberg)
Week 3: 5 t/m 11 augustus (Paasheuvel & Woensberg)

Kijk hier voor het overzicht met de beschikbare data.

Wat kost KinderDorp?

Een week KinderDorp kost per persoon €215.-
In deze prijs zitten de accommodatie, maaltijden en verzorging en begeleiding inbegrepen.

Is een vakantie met deze prijs voor u niet haalbaar? Kijk dan hier voor mogelijke kortingen.

-Hoe meld ik aan voor KinderDorp-

Deelnemers kunnen worden aangemeld via onze online inschrijfformulier. Wilt u dit liever op papier doen, neem dan contact op en vraag hem aan.
Het online inschrijfformulier vindt u op deze pagina.