JongerenHike (14-17 jr)

Rugzak op, schoenen aan en gáán! Ieder jaar ontdekt de groep van de JongerenHike al wandelend een ander deel van Nederland. Houd je van een uitdaging en niet van stilzitten? Ga dan mee op pad tijdens deze veelzijdige en onvergetelijk trip!

Tijdens deze week gaan we flink wat kilometers afleggen. Niet alleen ter voet, maar ook via andere vervoersmiddelen die we op onze weg tegenkomen!
Misschien een stukje op de fiets, met de trein of over het water. Tijdens deze week is het niet alleen de uitdaging om van A naar B te komen, maar zullen we onze tocht ook afwisselen met onverwachte, spannende en uitdagende activiteiten! En als de avond valt, zullen we moeten kijken waar we de nacht kunnen doorbrengen.

Onderweg zullen we zelf voor ons eten moeten zorgen en vinden we geen vast dak boven ons hoofd, dan zal je je tentje op moeten zetten. We zijn met maximaal 19 personen, dit is inclusief 4 personen begeleiding. Maak je trouwens geen zorgen, want je hoeft echt geen topsporter te zijn om deze week succesvol te volbrengen. Wel ben je een beetje sportief en heb je een hoop doorzettingsvermogen. Dus, ga jij ook de uitdaging aan?

Als je je inschrijft voor de JongerenHike, reserveren we direct een speciaal Hikepakket voor je. Dit pakket bestaat uit een professionele trekkersrugzak, lichtgewicht slaapzak en matje. Ook voor tenten en dergelijke wordt gezorgd.

-Waar en wanneer is de JongerenHike-

De JongerenHike vindt ieder jaar plaats in een ander prachtig gebied van Nederland. Het start- en eindpunt van 2017 is Amersfoort, waarheen we van daaruit reizen blijft voorlopig nog even een verrassing!
Voorbeelden van waar we de afgelopen jaren zijn geweest zijn: de Veluwe, Texel & Terschelling, Zuid Limburg en omgeving Nijmegen.

In 2017 wordt de JongerenHike georganiseerd van 12 t/m 18 augustus.
Kijk hier voor de beschikbaarheid.

-Wat kost de JongerenHike-

Op basis van volledige verzorging: € 250,-.
De prijs voor deze week is inclusief een compleet hikepakket en alle kosten voor het eten, activiteiten en de overnachtingen. Zelf moet je zorgen voor goede (ingelopen) berg- of wandelschoenen.

Is een vakantie met deze prijs voor u niet haalbaar? Kijk dan hier voor mogelijke kortingen.

-Hoe meld ik me aan voor de JongerenHike-

Deelnemers kunnen worden aangemeld via onze online inschrijfformulier op deze pagina.

JongerenHike