JeugdCamping (12-16 jr)

Tijdens JeugdCamping kampeer je met maximaal 20 jongeren op een door ons gereserveerd terrein. Je bent dagdelen vrij om te doen wat je wilt: fietsen, zwemmen, sporten, rusten of andere uitstapjes maken. Verder ben je op je eigen kookkunsten aangewezen, want wat je eet moet je zelf klaar maken! De aanwezige JC-leiding (4 personen) wil je daar overigens best een handje bij helpen!
Tijdens deze vakantieweek ben je redelijk vrij om te doen wat je wilt en is in overleg met de leiding van jouw week een heleboel mogelijk. Vanzelfsprekend is het wel verplicht mee te doen aan de activiteiten die worden georganiseerd! Wat dacht je bijvoorbeeld van een dropping, een nachtspel of een gezamenlijk uitstapje met de hele groep!?

Natuurlijk zijn er wel een paar logische regels waar jij je aan moet houden zoals: alcohol en/of drugs zijn verboden en tussen 23:00 uur en 8:00 uur is iedereen op het kampeerterrein aanwezig. De overige regels krijg je aan het begin van je vakantieweek te horen.

Mocht je trouwens geen eigen tent hebben, dan kan je die ook bij ons huren in de vorm van een ‘kampeerpakket’.

Kortom, een onvergetelijke week zelfstandig kamperen onder toezicht!

-Waar en wanneer is JeugdCamping-

JeugdCamping wordt al jaren met veel succes opgebouwd op een groot grasveld op Recreatiecentrum de Paasheuvel in Vierhouten. Er is een ruim washok, een kampvuurplaats en voldoende ruimte voor een potje voetbal of volleybal. Daarnaast beschikken we over een groepstent, een opslagtent en tenten voor deelnemers en leiding.

Recreatiecentrum De Paasheuvel
‘t Frusselt 30
8076 RE Vierhouten.
Tel: 0577-411336
Email: info@paasheuvelgroep.nl
foto.klein.Paasheuvel.google.maps

In 2017 wordt JeugdCamping georganiseerd tijdens de onderstaande weken:
Week 1: 22 t/m 28 juli
Week 2: 29 juli t/m 4 augustus
Week 3: 5 t/m 11 augustus

Kijk hier voor het overzicht met de beschikbare data.

-Wat kost JeugdCamping-

Een week JeugdCamping kost per persoon €150.- op basis van eigen verzorging. Dit houdt in dat eten en drinken niet inbegrepen is. Je doet je eigen boodschappen, wat neerkomt op zo’n 50 euro per week. Dit wordt aan het begin van de week in bewaring gegeven bij de leiding.

Is een vakantie met deze prijs voor u niet haalbaar? Kijk dan hier voor mogelijke kortingen.

-Ik heb geen kampeerpakket-

Wil je naar JeugdCamping, maar heb je géén kampeerspullen? Dan huur je die toch! De huur van een éénpersoonspakket en die van een tweepersoonspakket bedraagt € 25,- per persoon per week!

Het pakket bestaat uit: een tweepersoons tent, één of twee luchtbedden en slaapzakken. Daarnaast kun je gebruik maken van een gasstel en pannen om mee te koken.

-Hoe meld ik me aan voor JeugdCamping-

Deelnemers kunnen worden aangemeld via onze online inschrijfformulier. Wilt u dit liever op papier doen, neem dan contact op en vraag hem aan.
Het online inschrijfformulier vindt u op deze pagina.