Vakantieweken

Stichting VakantieKind organiseert drie verschillende soorten kinder- en jongerenvakanties, namelijk KinderDorp (7-13 jaar), JeugdCamping (13-16 jaar) en de JongerenHike (14-17 jaar). Misschien is één van onze toffe vakantieweken wel iets voor jou!

KinderDorp

Met een grote groep leeftijdsgenoten beleef je een fantastische week. Je doet dan elke dag verschillende spelletjes en sportieve activiteiten! Omdat we niet aan een thema gebonden zijn, kunnen we flexibel inspringen op wat jullie willen doen! Wil je meer weten ga dan snel naar de speciale KinderDorppagina!

QuarkKinderDorp

JeugdCamping

Heerlijk een week zelfstandig kamperen, onder begeleiding. Gezellig met een vriend, vriendin of de hele groep dingen ondernemen. Actief fietsen, zwemmen of tennissen, maar ook lekker luieren in de zon, voor je tent zitten of lekker winkelen in de stad. Daarnaast organiseert de kampleiding van jouw week, op verzoek, ook nog een aantal toffe activiteiten… lijkt het je wat? Kijk dan snel op de speciale JeugdCampingpagina!

Quark-JeugdCamping

JongerenHike

Rugzak op, schoenen aan en gáán! Tijdens deze week gaan we flink wat kilometers afleggen. Niet alleen ter voet, maar ook via andere vervoersmiddelen die we op onze weg tegenkomen! En als de avond valt, zullen we moeten kijken waar we de nacht kunnen doorbrengen. Lees hierover meer op de speciale JongerenHikepagina!

Quark-JongerenHike