Vrijwilligers

Bijna alle activiteiten bij VakantieKind worden georganiseerd door vrijwilligers.
Vrijwilligers houden de stichting draaiende of zorgen elk jaar weer voor een fantastisch vakantiekamp.
Ze besturen de stichting of zitten in een werkgroep en komen met nieuwe initiatieven.  Of ze dragen hun kennis over in trainingen en workshops.

Word ook vrijwilliger:
Deze pagina gaat over het belangrijkste onderdeel van Stichting VakantieKind; zonder de gemotiveerde inzet van deze personen zouden onze kampen nooit zo succesvol zijn als ze nu zijn. We hebben het dan natuurlijk over de: Vrijwilligers
(lees meer…)
Aanmeldingsprocedure:
Nadat een vrijwilliger zich online heeft aangemeld voor een kampweek, gaat de Coördinator Vrijwilligers aan de slag met de teamindeling. Lees hier hoe deze procedure verloopt.
Meld je aan:
Op deze pagina kun je het inschrijfformulier downloaden en rustig invullen. Ook vind je extra informatie. Een verklaring van goed gedrag (VOG) is verplicht, dus zorg dat je een actieve DIGID code hebt.
(lees meer…)
Het verhaal van…:
Tijdens de zomerkampen van 2011 hebben enkele leiding van verschillende kampen een verhaal geschreven over hun week. Wat was het verhaal tijdens de kampweek, welke activiteiten hadden de vrijwilligers bedacht? Hieronder een impressie van de leiding van de kinderkampen.
(lees meer…)