Steun VakantieKind

Het klinkt u misschien vreemd in de oren, maar op dit moment zijn er duizenden kinderen in dit welvarende land die niet op vakantie kunnen.

Niet omdat de ouders het zo druk hebben en geen vrij kunnen krijgen…maar omdat er simpelweg echt geen geld voor is, of omdat de sociale instelling waar het kind verblijft daar de mogelijkheden of middelen niet voor heeft.

Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat ieder kind van een welverdiende vakantie kan genieten, waarbij geld geen belemmering mag zijn. Om dit doel te bereiken zijn wij afhankelijk van anderen, van u.

Zoals u reeds heeft kunnen lezen, werken wij alleen met vrijwilligers en zijn de prijzen die wij rekenen voor onze kampen absolute kostprijzen, waar geen cent winst van over blijft!

Echter, voor sommigen is zelfs dat te veel; om deze kinderen toch zo’n onvergetelijke vakantie te laten beleven, kan er een beroep gedaan worden op een tegemoetkoming in de kampprijs.

Alle kortingsaanvragen worden door ons zorgvuldig en vertrouwelijk gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de hulp bij de juiste persoon terecht komt.

Wij kunnen dit initiatief alleen voortzetten wanneer er geld voor is!

U kunt ons, maar vooral ook de kinderen en jongeren die met ons mee op zomerkamp gaan, helpen door een bedrag te storten op onderstaand rekeningnummer.
Daarnaast zijn wij altijd ontzettend blij met andere donaties, zoals goederen en kortingen op materialen/diensten, maar ook met ideeën om ons initiatief voort te zetten.

Echt alle hulp is welkom!

Rekeningnummer NL05 INGB 0003 5260 74
T.n.v. Stichting VakantieKind te Leusden

 

—————————————————————————————————————————

 

Maart 2011

Tamara Mehl en haar klas op het KBS de Sint Jozef in Rijen hebben hard hun best gedaan voor VakantieKind: ze hebben namelijk heerlijke pizza’s en hotdogs verkocht op de open avond van hun school! Hiermee is maarliefst 199 euro opgehaald voor onze stichting, dus bestuurslid Robert nam de cheque maar al te graag in ontvangst.
Opbrengst pizza's en hotdogs van KBS  de Sint Jozef uit Rijen gaat naar Stichting VakantieKind

sept-2010:

De hikingsite van Nederland, www.hiking-site.nl, heeft in de zomer van 2010 tijdens de jongerenhike een donatie gedaan. De deelnemers ontvingen vlak voor de hike begon onder andere een t-shirt, een zaklamp,neen poncho en een cap.
Stichting VakantieKind ontving een tent en een camera dat tijdens de JongerenHike goed is gebruikt.

____________________________________________________________________

juli-2010:

Stichting VakantieKind heeft in juli 2010  nieuw speelmateriaal gekocht voor de kinderen en de jongeren van onze zomerkampen.
De rekening viel lager uit dan verwacht werd en dat werd gelukkig mogelijk gemaakt door:

Flessenactie Protestantse Gemeente 9 januari 2010 flessen ophalen bij iedereen en de opbrengst gaat naar Stichting VakantieKind
Opbrengst rommelmarkt Kinderdagverblijf de Weide Wereld in Den Bosch wordt gift aan Stichting VakantieKind
19 april 2008 heeft kinderdagverblijf de Weide Wereld in Den Bosch een rommelmarkt gehouden. De opkomst was redelijk hoog en de opbrengst daardoor ook. De Weide Wereld heeft hun opbrengst als gift aan ons aangeboden. Dat vinden wij heel fijn en zeggen ook via deze weg hartelijk bedankt.
Accent Praktijkonderwijs organiseerde in mei 2007 een kringloop. Bij hun kraam verkochten ze veel artikelen en de opbrengst van maar liefst € 450,00 ontvingen wij als gift.
Namens alle deelnemers en vrijwilligers willen wij Accent hartelijk bedanken!