TienerWoud (10-14 jaar)

TienerWoud (10-14 jr)

Ben je KinderDorp ontgroeid, maar ben je nog niet helemaal zeker of je past op JeugdCamping?
Dan is TienerWoud DE plek voor jou.

In het TienerWoud wordt het voor jou met 24 andere tieners een te gekke week! Jullie kamperen op een mooi terrein in groepstenten. We starten en sluiten de dag altijd gezamenlijk, maar daartussen is er een mix van grote uitdagende groepsspellen en uiteraard ook tijd voor jezelf. Speurtochten, een dropping en het zwembad zijn onmisbare elementen van jouw vakantieweek! Chillen met je (nieuwe) vrienden hoort er natuurlijk ook bij.
In TienerWoud ben je één keer, samen met wat groepsgenoten verantwoordelijk voor het diner van de hele groep. Natuurlijk krijg je daar zo nodig hulp bij van de leiding.

Passen avontuur, samenwerken, uitdaging, zelfstandig activiteiten ondernemen op de camping bij jou? Houd je van gezelligheid en kampvuur? Dan hopen we dat je je aanmeldt voor deze nieuwe vakantieweek!
Je kunt met je vriend(innen) komen, maar zeker ook alleen om tijdens deze week nieuwe vrienden te maken.
Er staat een leidingteam (8 personen) voor je klaar om samen met jou deze avontuurlijke week aan te gaan!

Waar en wanneer is TienerWoud
TienerWoud zet in 2017 zijn tenten neer in de bossen bij Vierhouten op recreatiecentrum de Paasheuvel. De tenten staan op een terrein met ruim speelveld en in nabijheid van douches en toiletten. In de omgeving is daarnaast heide en gras te vinden. Dit alles biedt voldoende mogelijkheden om spannende en leuke activiteiten te organiseren.

In 2017 is de vakantieweek gepland in week 30 (22 juli -29 juli).

Ben je enthousiast geworden, meld je dan aan via deze link. Wil je graag eerst nog meer informatie neem dan contact op.

Hopelijk zien we je komende zomer!

De prijs voor de week is € 225,00.