Media

 • In 2014 staan we vermeld op de Kindervakantiewebsite www.zomerkampen.net met zowel KinderDorp als de JongerenHike. Bekijk hier de advertenties.

 

 • Eén van onze vrijwilligers, Tom Zonneveld, is op radio 2 in het programma Hemelbestormers, geïnterviewd over onze kampen. Een mooi verhaal over activiteiten, enthousiasme en begeleiding van de deelnemers. Je hoort dat Tom weer moet glimlachen als hij over de kinderkampen vertelt.
  Het radiofragment is hier te horen

 

 • Marielle is een vrijwilliger bij VakantieKind. Als extra taak heeft zij in de wervingswerkgroep gezeten en enkele nieuwe vrijwilligers weten te vinden. Ook heeft zij VakantieKind kunnen promoten in een tijdschrift van Vluchtelingen Werk Nederland.
  Een kopie van dit artikel is hier te vinden

 

 • In de Barneveldse krant stond 19 mei 2012 een artikel over Stichting VakantieKind.
  In dit artikel wordt uitgelegd waar VakantieKind voor staat en waar het zich op richt.
  Maar ook wordt iets over de organisatie en de moeiteloze inzet van de vrijwilligers gezegd.

 

 • Servicebureau de Ronde Tafel 101 in Harlingen heeft Stichting VakantieKind een donatie gegeven.
  De actie “wijn-zalm” had geld opgebracht en De Ronde Tafel 101 had ons gekozen als goed doel 2006-2007.
  In oktober 2007 zijn Mark Meenhorst en Raymond van Stokrom de donatie gaan afhalen in Harlingen. De plaatselijke media was er bij en 30 oktober 2007 stond het artikel met foto in de Harlinger Courant.

 

 • De Telegraaf maakte in juli 2005 een reportage over kinderen die niet op vakantie gaan.
  Jolanda werd toen geïnterviewd en pardoes stond het op de voorpagina.
  .

 

 • Interview Clubvan100 op vrijdag 20 april 2007 – Mark Meenhorst werd geïnterviewd. Omdat op de achtergrond iemand tegen Mark riep dat de microfoon anders afgesteld moest worden, wachtte Mark even met antwoorden. Daarom is het even stil als hem een vraag wordt gesteld. Ook hoorde hij zichzelf in echo steeds terug, wat een gesprek best lastig maakt.
  Luister hier naar het interview op door Club van 100 van 20 april 2007:

 

 • Mark kreeg de kans om zich op te geven voor de regionale tvspel “Place-Match” van het Oranje Fonds. Bij dit spel, uitgezonden door alle regionale omroepen, is het de bedoeling om geld te winnen voor een goed doel.
  Mark ging voor Stichting VakantieKind achter zijn desk staan en wist veel vragen te beantwoorden. En hij won geld voor onze Stichting. En Mark werd regionaal beroemd.
  Zie hier een stukje van de uitzending van 13 oktober 2007:

 

 • Interview in de ADHD WachtkamerSpecial
  – Raymond van Stokrom is geïnterviewd door Dr. Anette van der Goes, medisch bioloog en wetenschapsjournalist voor de ADHD Wachtkamerspecial.
  Dat is een blad dat eens in een kwartaal uitkomt voor de sectoren Psychiatrie, kinderpsychiatrie en voor kinderartsen en patiënten.